Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd.

Rólunk

Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd. 2006 -ban alapult. Ez egy professzionális hólyaggyártási gyár, amelyet integrált, a tervezés, a gyártás és az értékesítés, amely átadta (ISO9001: 2008) Minőségirányítási rendszer és QS tanúsítás - Az összes terméket eleget teszik az EU környezeti tesztelési szabványoknak, és egy harmadik&party tesztelési jelentés kíséri. A pelyhesítő hólyagnstatic-various színei mindegyikük rendelkezésre áll. Mellesleg, a termékeket széles körben használják élelmiszerekben, okostelefonokban, elektronikában, játékokban, kozmetikumokban, hardverben, műanyagokban, gyermekek termékeiben, új energia járművek és egyéb buborékcsomagolási területek.

during évek, a szotatható technológiai innovációval és fejlesztéssel, a Xukang Blister Factory jelenlegi skálájával rendelkezik:

//A. buborékfülke gépek, egy automatikus pozitív ésnegatív sajtó, PP/PS lemezgép, hét hidraulikus lyukasztógép, egy 100/ton vágógép (teljes/page késformák ütemezése,nagy hatékonyságú), CNC penész metszőgép, két összecsukható gép, Két magas-frequency, három rácsos szélprés, egy anti -nstatikus porgyűjtő; Megvan a saját porunk-free műhelyünk. Tudástartalék. Úgy gondolom, hogy a gazdag OEM és az ODM hólyagos tapasztalataink megoldhatják saját igényeit. A Xukang Blister Factory mindig a megbízható partnere. : Hűség,növekedés, elkötelezettség, együttműködés/&#company filozófia: Széles körű innovációval szolgáljon az ügyfelek, a meleg és harmónia munkavállalók gondozása, és integritással működteti a vállalkozást, és az emberek javát szolgálja

.

Vizsgálat

Vizsgálat